Management rapportage

Management Rapportage

Uw jaarplan bevat doelstellingen, maar hoe weet u of u op koers bent? U wilt toch niet pas aan het eind van het jaar weten of u uw budget hebt gehaald? Met de op maat gemaakte managementrapportages van MKBadministratie.nl ontvangt of maakt u snel en betrouwbaar periodieke rapportages.

Budget / begroting

U rapporteert de cijfers in de cloud of op papier. Wat u wilt: budget versus actueel, absoluut of percentueel, enkelvoudig of cumulatief. Budgetbewaking is zo wel heel gemakkelijk.

Liquiditeitsbegroting

Ontvang een goede prognose van de ontwikkeling van de liquiditeit. Bovendien combineert u dit moeiteloos met andere periodieke managementinformatie. Zo levert u snel uniforme informatie. Financiële en operationele informatie samen in één rapportage.

KPI’s (kengetallen)

Omzet per medewerker. Brutomarge per productgroep. Kosten ziekteverzuim als percentage van de omzet. Huisvestingskosten per vierkante meter. Bepaal uw eigen KPI’s. De kengetallen die belangrijk zijn voor uw onderneming worden opgenomen in de periodieke rapportage.

Koppelingen

Wij hebben een koppeling met bijna alle financiële pakketten. De koppeling kan direct worden gelegd of via een export vanuit uw financiële pakket.

Wij zijn overtuigd van de meerwaarde die wij u kunnen bieden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *